Vermoorde Onschuld

Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen…

Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.

Jennefer Mellink schreef met Vermoorde onschuld een YA-thriller die alles in zich heeft: intrigerende personages, een spanning die gestaag wordt opgebouwd, en – zoals we van Jennefer mogen verwachten – een verbluffende ontknoping!


'Met Vermoorde onschuld heeft Jennefer Mellink mijn verwachting méér dan waargemaakt.' thrillersandmore.com (5 sterren)

'Sommige boeken openen als donderslag bij heldere hemel. Zo ook Vermoorde onschuld van Jennefer Mellink. Hoewel Mellink aangeeft dat fantasie de basis vormt voor dit boek, komt het geschetste beeld akelig realistisch over.' hebban.nl (4 sterren)

'Moeiteloos lijkt de auteur in dit boek het gevoelsleven van een 18-jarige jongen op te roepen. En wat een medelijden krijg je tijdens het lezen met deze Stephan door de schrijfstijl' thrillerlezersblog.com (4,5 sterren)

'Vermoorde onschuld is een boek dat lang laat twijfelen en waarmee Mellink de lezer flink weet uit te dagen.' vrouwenthrillers.nl (4 sterren)

'Jennefer Mellink heeft met Vermoorde onschuld een prikkelend verhaal neergezet met een goed gedoseerde spanningsopbouw, een verrassende perspectiefkeuze en een intieme setting' de boekenfabriek.eu

'Jennefer Mellink heeft een duidelijke, vlotte en meeslepende schrijfstijl.' indeboekenkast (4 sterren)

'Ik kon gewoon echt niet stoppen met lezen omdat ik wilde weten waar het heen zou gaan met het verhaal!' biebmiepje.nl (4 sterren)

'Boeiende lectuur die vreemde kronkels van het menselijk brein op een geloofwaardige manier overbrengt.' pluizuit.be 

'Vermoorde onschuld is een spannende jeugdthriller. De psychologische toevoeging zorgt voor interessante wendingen in het boek. Het boek is zeker aan te raden aan alle thrillerfans. Een echte must-read.' openbooks.com (4 sterren)

'Mellink bewijst met dit boek dat ze perfect weet hoe ze een meesterlijke YA-thriller moet schrijven. Stephan is een menselijk personage en door zijn twijfel, sta je als lezer onvast in je schoenen waardoor je blijft twijfelen aan zijn onschuld. De extra climax op het einde zorgt ervoor dat je het hele verhaal lang op het puntje van je stoel blijft zitten.' valeriesboekenwereld.wordpress.com

'Ik ben gegrepen door dit boek en ik kijk uit naar het volgende schrijfwerk van Jennefer Mellink!' dewereldvanbryan.nl

'Dit is echt een pageturner!' kwanteinwonderland.com (4 sterren)

'Mellink weet hoe je een thriller moet schrijven met een psychologisch randje en dat is een erg waardevol gegeven. Het zijn niet alleen spannende woorden, het verhaal is volledig doordacht en daardoor erg aangrijpend!' myperfectbooklife.blogspot.com (4 sterren)