Niets te verliezen

Romee weet zeker dat er bij haar thuis iets heel raars aan de hand is. Spullen liggen zomaar op een andere plek of verdwijnen soms zelfs helemaal. Alleen neemt niemand haar serieus. Ze gaat met haar beste vriendin op onderzoek uit en doet hierbij verontrustende ontdekkingen.

Ondertussen verlangt Elijah naar meer spanning in zijn leven. Hij zoekt hierbij steeds vaker de grenzen op, maar raakt daardoor betrokken bij een situatie waar hij niet meer uit kan komen.

NU VERKRIJGBAAR!


'Niets te verliezen is een kort verhaal met veel spanning en een onverwachte plottwist aan het eind.' Young-adults.nl (4 sterren)

'Het verhaal is een aanrader voor 12-16 jarigen die van spanning houden. Je hoeft geen boekverslinder te zijn, want het boek is niet dik.' Wendyblogt

'Jennefer heeft de familie der Kluitman-novelles aangenaam verrijkt wat mij betreft. Het past echt perfect bij de doelgroep en ook ik als volwassene heb ervan genoten.' Stoerleesvoer

'Een goede stimulans om de jeugd aan het lezen te krijgen en te houden!' Perfecteburen.nl (3 sterren)

'Jennefer Mellink blinkt met deze novelle uit in originaliteit en een krachtige verhaallijn.' Hijvannederlands (instagram)

'Meeslepend, spannend en een tikkeltje duister.' Jenniferleest (3 sterren)

'Ook dit verhaal vond ik heel spannend en had een plottwist die ik NIET aan zag komen!' Anitaleest (instagram) (4 sterren)