Dag van de Jonge Jury 2017

Op woensdag 7 juni 2017 wordt het Jonge Jury-seizoen feestelijk afgesloten met de Dag van de Jonge Jury in TivoliVredenburg Utrecht. Op deze dag wordt de enige publieksprijs voor het beste jeugdboek, de Prijs van de Jonge Jury, uitgereikt aan de schrijver van het boek dat de meeste stemmen van jullie krijgt. De stemperiode eindigt eind april 2017 en dat wordt vast megaspannend!

Dit unieke eendaagse festival draait volledig om schrijvers en jeugdliteratuur. Verschillende schrijvers geven interviews, signeren boeken en lopen rond, zodat jullie lekker makkelijk met je favoriete schrijver in contact kunnen komen. Ook zijn er workshops, voordrachten, verschillende activiteiten in de gangen en is er natuurlijk weer een te gek podiumprogramma.

De Dag van de Jonge Jury duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. Hierna vertrekken jullie met een goodiebag – en hopelijk een heleboel nieuwe literaire herinneringen – weer naar huis.

Wil jij ook bij deze gruwelijk leuke dag zijn? Haal je leraren over en verwijs ze door naar de webshop!

Is Utrecht toch te ver weg? Kijk dan gratis met je klas naar de livestream.

De volgende auteurs zijn aanwezig tijdens de Dag van de Jonge Jury op 7 juni 2017 in TivoliVredenburg in Utrecht: Aline Sax, Annemarie Bon, Buddy Tegenbosch, Danny De Vos, Elisa van Spronsen, Jennefer Mellink, Maren Stoffels, Mel Wallis de Vries, Mirjam Mous, Natasza Tardio en Tanja de Jonge.

Bron: www.jongejury.nl