Interview op hebban.nl

Omcirkel zaterdag 23 oktober 2016 maar heel vet in je agenda, want Hebban organiseert voor jonge en (oudere) thrillerlezers het YA Crime Event van het jaar. Tal van Nederlandse YA-thrillerauteurs staan die dag voor je klaar om al je prangende vragen te beantwoorden en natuurlijk je favoriete boeken te signeren. We love YA zet speciaal voor jou deze geweldige auteurs in het zonnetje. Met vandaag, op de bank met Jennefer Mellink.

De schrijfster

Jennefer Mellink (1985) is geboren in Amersfoort, maar groeide op in Leusden. Als kind was ze al gek op spanende verhalen. Het is dus niet gek dat ze het liefst de wereld van de spannende thrillers telkens weer opzoekt in haar boeken. Naast thrillers schrijven, schrijft ze ook Engelse songteksten en worden haar diverse (kort)verhalen gepubliceerd in magazines en bundels. Ook schreef Jennefer zes jaar lang voor Hebban als Crimezone recensent. Naast auteur, werkt ze ook parttime als medewerker binnendienst bij een bedrijfsmakelaar. Nu woont ze met haar hondje in Twello.

De jeugdthrillers

Jennefer Mellink is een bekende thrillerschrijfster. In 2014 debuteerde met haar ijzersterke jeugdthriller, Gebroken, die lovend onthaald werd. Haar tweede boek, Kwaad bloed, verscheen in 2015. Haar laatste nieuwe boek Gevarenzone ligt nu nog maar net in de winkels. (Ga het dus snel halen!)

Het interview

We love YA had de eer om deze geweldige schrijfster te interviewen! Benieuwd? 

Klik hier om het interview op Hebban te lezen.