Jonge Jury tipt Gevarenzone

Inmiddels wordt ze zelfs al de koningin van de plottwits genoemd. Ook in haar nieuwste boek, Gevarenzone, staan je weer spannende onverwachte gebeurtenissen en regelrechte ellende te wachten…

Pip heeft het niet naar haar zin thuis. Ze heeft vaak ruzie met haar moeder en ze vindt het dus de hoogste tijd om op zichzelf te gaan wonen. Wanneer ze én een leuke baan én een huisje vindt, lijken al haar problemen als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Maar niet voor lang… Tijdens haar housewarming probeert Pip met haar vrienden een ouijabord uit. Vanaf dat moment gebeuren er allemaal vreemde dingen: spullen verdwijnen, dingen gaan kapot en er gaat zelfs iemand dood, zoals het bord had voorspeld. Pips leven verandert in een regelrechte hel. Wie of wat heeft het op haar voorzien? De waarheid blijkt veel erger dan ze ooit had durven denken.

Let op: het debuut van Jennefer Mellink, Gebroken, werd door Jaap Leest (een bekende recensent) destijds 'een combinatie tussen Chicklit en pure horror’ genoemd. Ook het lezen van dit boek is daarmee dus op eigen risico ;) Niet voor watjes!

Lees het bericht via deze link op de website van de Jonge Jury.