Young Adult Literatuurfestival in Amersfoort

YALfoort16 presenteert een prachtig programma met drie topauteurs: Jenny Han, Laure Eve en Lisa Wiliamson worden op het hoofdpodium geinterviewd. Daarna spreek je hen zelf in het Schrijverscafé en neem je deel aan diverse creatieve activiteiten.

Naast Jenny, Laure en Lisa zijn ook een aantal Nederlandse auteurs in het Schrijverscafé aanwezig: Ingrid Kluvers, Koos Meinderts, Floortje Zwigtman, Marieke Nijkamp, Erna Sassen en Jennefer Mellink! De creatieve activiteiten zijn in ieder geval 'Handlettering', 'Korte verhalen schrijven', 'Flowschrijven', 'Cut-up Collage'. Op dit moment bespreken we nog méér extra's maar daarover volgt later meer info!

YALfoort heeft ruimte voor 125 bezoekers. Dit evenement wordt dus minder massaal dan het (overigens zeer succesvolle) YALfest in Utrecht. Auteurs en lezers willen graag meer 'quality time' met elkaar doorbrengen, dat willen dan ook bieden op 24 september! Bereikbare auteurs, tijd voor een praatje en persoonlijk opdracht in een boek? Dát vind je op YALfoort!

Voor meer informatie over het bestellen van tickets kun je terecht op deze facebookpagina

Jennefer gaat dit najaar naar heel veel boekhandels door heel Nederland om te signeren ed., dus houd deze website in de gaten!